Ez a finomság két dolog miatt is jó:
- nincsen benne liszt, cukor, szóval fogyis finomságnak is elmegy
- egyszerű és gyors elkészíteni
- és tuti siker ha meg akarjuk lepni életünk páráját :D
Na jó, ez három volt, ez is azt mutatja, hogy milyen szuper finomság ez.
Szóval kell hozzá:
- gesztenyepüré
- kis vaj vagy margarin
- csoki
- meggy
- szív alakú süti kiszúró
Az elkészítés:
- A gesztenyepürét kivesszük a fagyasztóból, és megvárjuk míg felenged. Ha megtörtént, átgyúrjuk a masszát a puha vajjal és margarinnal .
- Golyókat gyúrunk, akkorát, ami pont nagyobb a kiszúrónál, és mindegyik közepébe nyomunk egy szem meggyet. Szívecske alakúra kinyomjuk őket, a maradékot újra összegyúrjuk, új szívecskékhez :) Ha ez elkészült, így néznek ki:
- A csokit, ami lehet sima tortabevonó, étcsoki vagy ahogy én szoktam, húsvétról/mikulásról maradt nyuszi/mikulás/hóember/akármi, gőz felett felolvasztjuk, és magas falú, kis tálkába töltjük, hogy magas legyen a folyadékszint. A szívecskéket egyesével beleforgatjuk egy kanállal, és sütőpapírra tesszük száradni. A sütőpapír azért fontos, mert arra nem fog ráragadni a csoki, és szépen le lehet szedegetni róla. Én a maradék csokit rá szoktam önteni a formák tetejére :))) Szépen megvárjuk míg kihűl, és kész :D