Macipoci

Friss topikok

  • Káplár Varga Melinda: Szia.Nagyon szép a nyuszi...elküldenéd a magyar leírást??Megköszönném. Minden jót!!Melinda vmelind... (2016.05.20. 13:39) Horgolt nyuszi
  • Ariella777: Kedves macipoci, Megcsináltam, es fantasztikus lett! En eper lekvárral es eper szeletekkel csiná... (2016.03.06. 14:05) Batman szülinapi torta
  • Judit3: Egyszerű és gyors. :) Köszönöm a jó ötletet. (2012.09.12. 16:05) Csavart csoda házibulira
  • lepenyhalus: Ász volt! :) (2012.02.02. 16:50) iguana bar&grill

Címkék

amigurumi (2) angry birds (1) asztaldísz (1) babasapka (1) banán (1) batman (1) batman torta (1) cornflakes (1) croissant (1) csokitorta (1) csupa csokis muffin (1) csúsztatott palacsinta (1) cukormáz (1) diós kuglóf (1) díszítés (2) elkészítés (1) epres kevert süti (1) fahéjas (1) fánk (1) farsangi fánk (1) forma (1) gesztenyepüré (2) gesztenye szív (1) gumicukor (1) halászlé (1) házi kakaós csiga (1) horgolás (5) horgolt (2) horgolt szív (2) horgolt tojás (1) horgolt virág (1) húsos pite (1) húsvét (2) húsvéti kalács (1) joghurttorta (1) kacsa (1) kacsasült (1) kakaós csiga recept (1) kaktusz (1) karácsonyi menü (1) kelbimbó (1) kelbimbós lepény (1) klip it (1) kovászos (1) kovászos uborka (1) koviubi (1) kuglóf (1) kukoricapehely (1) kukoricapelyhes túrótorta (1) lencseleves recept (1) lepke (1) leveles tészta (1) meat pie recept (1) meggyes pite (1) mézeskalács (3) minta (7) mogyorós kuglóf (1) muffin (4) muskátli (2) nyuszi (1) padlizsán (1) padlizsánkrém (1) panda (1) partysnack (1) pesto (1) pesto alla genovese (1) pizza (2) pizzamuffin (1) poharas epres (1) puding (2) recept (18) reggeli (1) répatorta (1) ribizli (1) rózsaszín (1) sajtos (1) spagetti (1) sütés (1) szív (1) szívecske (1) szivecske (1) születésnap (1) szülinapi torta (1) tejbegríz (1) tejes pite (1) terasz (2) tojásfestés (1) tojásos galuska (1) torta (2) torta diy (1) trükk (1) túrótorta (1) uborka (1) ültetés (2) uzsonnan (1) uzsonnás doboz (1) valentin-nap (1) vicces finomság (1) vicces torta (1) virágzás (1) Címkefelhő

HTML

iguana bar&grill

2012.02.01. 21:41 AncsaPancsa

Az étterem az egyszerű csütörtök este ellenére (vagy pont azért) dugig volt, szerencsére foglaltunk asztalt, amit mindenképpen ajánlok; a bejáratnál kedves hostess hölgy fogadott és kísért minket az asztalunkhoz, így igazán kellemes hangulatban indult az este. A személyzettel az este további részében is maximálisan meg voltunk elégedve, kedvesek, türelmesek és készségesek voltak, annak ellenére, hogy a hely egészen nagy, és tényleg nagyon sokan voltak. 

Némi ismeretünk volt már a mexikói ételekről, okulva az előző mexikói étteremben tett látogatásból, amikor nekem fogalmam sem volt, hogy mi hova hogy; azonban ez esetben feleslegesnek tűnt előre informálódni: az étlap nagyon informatív, minden ételnél pár mondatban leírják, hogy is néz ki a qesadilla vagy éppen a fajita. Így egyszerű volt választani, és mivel a nagy forgalom miatt úgy gondoltuk, sokat kell majd várni a főételekre, egy kis ropogtatnivalóval kezdtünk. :)

Többféle szószt is megkóstoltunk; mind a chips, mind a salsa szósz érezhetően helyben készült, friss alapanyagokból, nagyon finom volt, és annak ellenére, hogy egészen sokat ettem belőle, egyáltalán nem éreztem tele magam, éhesen vártam tovább a főételre. 

Az italválaszték nagyon széles, többféle mexikói sör, koktél és tequila közül lehet választani. Nekem nagyon tetszett a megoldás, ahogyan az egy liter epres margaritánkat megkaptuk: az italmérő egységekben megszokott egy literes boroskannában érkezett, természetesen két, cukros szélű pohárral. Nem sajnálták belőle sem az epret, sem a margaritát, sokkal finomabb volt, mint amit az Arribaban ittunk.

A főételek közül a kedvencem a fajita volt, ami annyira forró vaslapon sült, hogy még akkor is sistergett, mikor kihozták. Alapvetően meg voltam elégedve a tálalással, mindenhez járt babpüré (szerencsére szépen külön kupacban, aki nem szereti simán félre lehet kotorni:), a kis serpenyőt kis fa alátéten hozták, és még külön forró tortilla lap is járt hozzá. 

Érdemes még combo tálat megkóstolni, többféle étel kis adagjainak kombinációjából, többféle húsból is lehet kérni, egyrészt az ember eldöntheti, mi az amit szeret, másrészt ha nem szeretne választani a burrito és a taco közül, akkor is remek megoldás. 

A főételek elfogyasztása után már annyira jóllaktam, hogy kevésbé csábító desszertek nem biztos, hogy el tudtak volna csábítani, de az édesség választék is remek volt. Végül hárman kértünk két desszertet, amit így sikerült leküzdeni. :) A gyümölcsös tejberizst szívből ajánlom, de ha legközelebb betérünk az étterembe, amire jó esély van, biztosan új dolgot fogok megkóstolni. :)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://macipoci.blog.hu/api/trackback/id/tr94045344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása